Tuesday, May 28, 2013

Segmen Chomell Cuti Sekolah

Assalamualaikum

Sesibuk mana pun sempat juga aku sertai segmen Chomell ni wey. Hari tu yer-yer je cakap sibuk kan?..wahaha pirahhh la kau Fara..Orang nak bersegmen kau pun nak menyibuk..Pantang nampak, sibuk pun kau nak menyibuk juga kan....hehhe..

Well *_* aku ni bukan nak menyibuk just nak sertai jer. Memang la aku sibuk tapi kalau ader masa buat aper nak membuntang jer kan bijik mata tu. Buat habis karennn mak aku bayar jer..Hidup mau happy wey...

Aper kata, hampa semua ikut aku join sekali..Tak susah pun..Meh tengok cara-caranya :

*Mula-mula letak Banner ni kat entri hampa




*Kemudian hampa jawab soalan yang macam aku jawab kat bawah ni :

1) Ada nama timangan tak? Yang masa kecik-kecik orang bagi? Kalau ya, apa?
               Dik Na tapi tak berapa nak adik la sangat
2) Warna paling benci?
               Kuning sebab tak sesuai langsung dengan kulit
3) Lagu yang paling digemari? Yang latest. 
               Aku Yang Tersakiti artis Judika, waww.. macam ader kuasa menyerap ke otak
4) Kalau ada orang bagi baucer shopping, apa benda first yang terfikir nak beli?
                Iphone 5 sebab nak sangat-sangat tapi tak dapat-dapat lagi
5) Time bosan buat apa?
                Berangan sebab berangan boleh buat aku lupa yang aku tengah bosan
6) Subjek paling pro?
               Bahasa Melayu, tak pernah dapat B dari darjah 1 sampai habis study



Ok der..kalau bertuah, hampa akan terpilih untuk memenangi....(    ) biarlah rahsia.. hahaha..nak tau pi klik kat banner atas tu yew....SELAMAT MENCUBA....

Sekian.....




9 comments:

Eiyka Rieyxa said...

Senarai nama peserta sudah diupdate! Check yours now! :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/05/bakal-pemenang-segmen-chomell-cuti.html

Fara Haanna said...

tq..i will check now...

Aisyah Jane said...

done follow u..hit me back http://ash-creamblogger.blogspot.com

NUR SABRINA FIRZANAH said...

rajinnya bersegmen hehe

aimi farhana said...

Hey, nice entry! Awesome blog la. But then, muka macam mirip kawan je. Singgah lah kat blog saya jugak http:// emmyfarhana.blogspot.com

aimi farhana said...

Hey nice blog. Muka ada macam mirip kawan je. Awesome blog la!
Singgah jugak la yee
http://emmyfarhana.blogspot.com

Fara Haanna said...

Wah, yer ker mirip..anyonyonyo...tq, (aimi farhana)

Fara Haanna said...

Rajin kalau free :)(NUR SABRINA FIRZANAH)

Fara Haanna said...

Tq :)Aisyah Jane