Monday, April 29, 2013

Today Is Wednesday

Assalamualaikum

Hari ini aku rasa sangat happy kerana hari ini adalah hari rabu iaitu wednesday dalam bahasa omputih..Disebabkan aku ni orang melayu so aku gunakan bahasa melayu sahaja tapi tajuk, aku up sikit dalam bahasa omputih...wakaka......

Ko nak tau tak why hari ni aku happy sangat?? nak tau tak???????????????????????...sini aku nak kasi tau, hari ni kan...kan...birthday girl orang tu..orang tuuuuuu...Ala orang tu....yang buat entri ni...wehehee...mengada, ko lempang jer sekali...Tapi aku tau ko tak boleh nak lempang kan sebab tu la aku suruh ko lempang...hahahaha...

Ok dah merepek bagai..hari ni merupakan hari jadi aku yang ke-28 tahun...Wahh...dah tua rupanya aku tapi pangai mengalah bebudak kecik..Ala relax la brader..umur jer tua orangnya still muda lagi..Muda semuda-mudanya macam iras-iras lirik lagu rindu..serindu rindunya.....hahaha rasa teringin pulak nak karok..suara macam kucing tertelan ikan, ada hati nak karok....Ah.wa punya suara suka hati wa la...hehhe.


 Wajah haku di usia 28tahun kot

Sebenarnya hari ni,pepagi buta aku online macam biasa. Pertama aku check email, kedua aku buka fb check inbox sambil tengok status dan berita terbaru..Tapi hari ni lain sikit, tiba-tiba ko nak tau....aku happy sesangat, buka jer email penuh dengan email dari kengkawan yang wish birthday untuk aku..Aku ingat semua kengkawan aku dah lupakan aku upanya idak lagi..yer la dah lama tak jumpa,berpisah dah bertahun-tahun dah..Maknanya selama ni, aku jer la yang selalu jadi pelupa untuk wish birthday diorang...wakaka..teruknya aku..Minta maaf yer semua.Tak di sengajakan aku memang pelupa..

Di wall fb aku pun ader juga kengkawan yang wish. Dalam inbox tak usah nak cakap la kan.Bukan nak bangga tapi aku memang bangga sangat dengan kengkawan aku yang tak pernah melupakan aku.Tapi haku sedih la...:( mana hadiah untuk aku?? tak best la asyik wish jer, hadiah tak der pun..Nenek haku pun boleh wish...hehhe..aku penampar juga budak ni karang..wakaka...lek la kengkawan aku gurau jer tak kan nak bergurau pun tak leh kot..

Aku faham semua kengkawan aku jauh-jauh belaka.Ada yang di Kedah,Peneng,Ipoh,KL,Selangor,Kelantan,Overseas so macam mana nak bagi hadiahkan?? tak per, aku maafkan korang semua disebabkan korang jauh tapi aku nak ingatkan, kalau jumpa haku nanti akan haku tuntut semua hadiah dari korang k..So pas ni  korang pandai-pandai la ngelak dari haku yer...*peringatan, ini adalah benar bukan main-main...hahaha....

Ok..ok...udah-udah la Fara,membuli orang jek keje kau yer....Entri ni sebenarnya untuk kengkawan haku yang begitu tekun dan rajin menaip untuk membuat ucapan yang terbaik kepada haku..Jenuh memerah otak mengharapkan ucapannya menjadi yang terbaik..wakaka..cis sempat lagi kau membuat ayat skema...aper pun korang semua terbaik untuk aku..I LOVE U ALL..Aku sentiasa ingat susah senang kita masa study,kerja,main-main,ngorat-ngorat.gosip-gosip....Ngorat-ngorat??? hehehehe..tu aktiviti dimasa senggang...pantang nampak ko aku nak cakap....hahahaha..

Ok la sekali lagi terima kasih yang tak terhingga kepada semua kengkawan haku,Anne,Hazadi,Ijoy,An,Norha,Nuar,Ahan,Riduan,Ija dan ramai lagi..nak sebut semua mungkin tak dapat dan memungkinkan entri haku menjadi panjang so sekali lagi aku berterima kasih sesangat kepada korang semua..Kepada bukan kengkawan aku tapi still mengenali aku,terima kasih juga aku ucapkan kerana korang sudi wish untuk birthday haku dan sentiasa ingat dan follow haku..Kepada pembaca blog haku terima kasih juga aku ucapkan..Tanpa korang tentu trafik blog haku tak kan meningkat..hehhe....Wah..ayat supa pemenang anugerah bintang paling popular....Terima kasih kepada penyokong-penyokong saya...wakaka...

Lastly caya la korang semua memang terbaik...Cayang cemua....

OPPPSSS....BERHEN...TI...jap..jap...cer scroll ke atas semula, tengok kat tarikh dan hari. Today is wednesday ker??????...hahahaha...kena tipu..Sebenarnya aku yang bengong, hari pun aku dah tak ingat sebab happy bebenor la katakan...hehhe..adoi malunya....

Sekian.....

6 comments:

Qhairi said...

selamat hari lahir..

Riz said...

happy birthday budak comell :)

Fara Haanna said...

tq yer qhairi n riz :)

Meilina Utomo said...

lovely blog

Meilina Utomo said...

lovely blog

Fara Haanna said...

tq :)