Tuesday, June 18, 2013

Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen


Assalamualaikum

Selamat pagi semua, ceria-ceria selalu..*_*..(bersinar-sinar mata aku) wahaha..ader motip ker?? Sebenarnya hari ni, aku tertarik pulak nak sertai giveaway der. Tertarik bukan aper, aku nengok hadiah dia macam best sesangat..Mata tak berkedip-kedip der...hahaha..dasar pempuan. Lagipun sebenarnya aku tak baper busy so jeng..jeng...aku nak sertai giveaway dari blog Nurin Aireen ni der...Untung-untung menang...muahahaha..




So tunggu aper lagi, kalau berminat jom la join sekali dengan kak Fara kau ni...Tak susah pun der...Kalau nak tau syarat-syarat giveaway ni klik banner kat atas tu yor...Giveaway ni disponser oleh SOFIESYA COLLECTION.....

Untung-untung boleh menang..caiyokk..caiyokk....hehhe :)

Sekian.....



5 comments:

nZaOdonut said...

hehehe

baru join jugaks...

btw..thanks informed tau :p

Fara Haanna said...

hehhe...welcome...

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.84
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Fara Haanna said...

ok..i will follow u back :)

sha (chirp chirp) said...

goodluck! :)