Sunday, June 08, 2014

Ohh Teh Ais Ku :)


Assalamualaikum..


Eh hai korang, hari ni fara datang semula menempek kat blog suram ni. Sejak akhir-akhir ni macam aktif semacam pulak aku kat blog ni.. ehhehe. Biasala kan budak tak berapa nak cukup akal ni memang suka suki dia jer nak ader ker tak der ker.. Eh..silap akal aku cukup ker tak cukup err???? emmm...


Hahaha.. korang nak tahu tak tajuk kali ni macam nerd..nerd sikit kan?? Aper kena mengena teh ais dengan aku pun tak tau la. Teh ais tu dah macam nyawa aku dah.. Kalau tak dapat minum dalam satu hari tu mau demam.. demam ok, demam. ngehngehngeh..tipu sangat.. 


Oh Teh Ais


Oh teh ais ku,
kau nyawa ku, 
kau juga juga teman setia ku setiap kali aku dahaga,
kau ubat ku,
oh teh ais ku...


krikkk..krikk..krikk..

Ha siap ada sajak untuk teh ais ni..haha..Nak citer la kan, fara memang penggemar teh ais. Biar la orang nak cakap aper pun asal dapat minum teh ais, aku dah tak kisah. Bumi terbalik pun aku still boleh rasa nikmat minum teh ais ni..ngerrr.. *aku kat mana pun dah tak tahu time tu..


Huwateverrr la.. teh ais ni dah macam serasi sangat dengan jiwa aku, dengan diri aku, dengan mulut aku dan yang paling penting dengan tekak aku. Aku ni tak der la ayu sangat setiap kali g kedai makan ker, restoran ker, aper ker  asyik-asyik order jus..jus..jus.. orenge jus la, apple jus la.. bla..bla..bla.. la..
Tidak sama sekali.. aku lebih rela g kedai bodoh-bodoh tepi jalan tu jer semata-mata nak minum teh ais. Kalau korang nak tau, teh ais kat tepi jalan tu lagi sedap, piauuu kemain..emm memang best.



Ha..hambik kau tengok la gambar teh ais ni..Hari ni semua gambar teh ais yer, tak der gambar lain-lain ok!!!


Aku ni orang yang simple jer, tak memilih pun asal kau bagi aku teh ais..ok dah zip mulut duduk diam-diam..miahaha.. tapi nak yang piau yer..piau yer.. Ingat tu!!!!. *kata tak memilih..ngehngehngeh..propa sangat.

musti tak sodap ni..cair jer aku tengok..oiihhh opsss..cakap siang pandang-pandang..huhuuu


Ok, malas dah nak citer sebab i tengah minum teh ais ni. nanti ganggu pulak i nak menikmati teh ais iollls ni..ok bubye..eeeeyekkkk..haha..


p/s: saper macam fara, maih kita kongsi citer kat sini..jangan malu-malu, jangan segan-segan macam i...ekekeke..:)

p/s: gambar semua dari pak google yang setia tu..


OH TEH AIS.......



4 comments:

Aniq Bukhary said...

Minum time panas2 macam nie mest best.. OH TEH AIS!!!!! :D

Gadiss Kecil said...

haha..kan..memang best, terbaikk sangat. :)

Nik Nursyafiya said...

My fav ni..heheh

Gadiss Kecil said...

kan..fav kan..:)