Monday, July 15, 2013

Saja Nak Update Boleh???

Assalamualaikum

Hai semua..mak cik, pak cik, cik akak, cik abang, cik adik...Ader ok? macam mana puasa? 
Yang cukup berpuasa aku ucapkan syabas bête..Yang tak cukup setengah hari puasa, kau kenapa? Sakit? Buat-buat sakit atau sengaja?..aper-aper la…kalau kau sakit lepas ni sila la ganti, yang sengaja kau tanggung la sendiri ek..Yang tak puasa pulak,why u tak puasa? Cuti? Ok fine kalau yang perempuan..Yang lelaki why u tak puasa? Cuti jugak? Emmm..tak nak masuk campur sendiri tanggung..ehh..eh tak boleh-tak boleh..Kena bagi nasihat ni..adoii…dah besar-besar pun tak reti nak puasa ker? Anak buah aku yang 5 tahun pun boleh puasa..Tak malu ker kau kawan?....#realiti kau dah mula nak membebel Fara..

Hari ni tak der aper pun yang aku nak kongsi just saja nak melepak di sini..Nak tanya ni korang ada Fb tak?
Jangan jawab tak der..dah nampak sangat kau nak menipu beb..Pagi-pagi lagi aku dah log in Fb..siap update status lagi..kau ader? ader kan?....bersemangat pulak aku nak berFb ni..haiya macam mana aku nak cakap err? malu pulak..kalau aku malu macam mana orang nak tau kan? Ah..persetan kan la malu tu..hahaha...

Mai la semua singgah kat Fb page aku yang tak seberapa ni..tolong la like sekali yer..support la sikit Cik Fara kau ni beb..Kalau tak nak singgah kat Fb page, Fb biasa pun Cik Fara kau ni ada beb..singgah la dan tolong follow sekali...hikhik..

Ok tak aku promote Fb aku..Ok la tu kan dari tak promote..Bulan-bulan puasa ni meh la pakat-pakat tolong support Blog dan Fb Cik Fara kau ni yer...


Klik gambar ni
 Ni My Facebook Page..Like jangan tak like pulak tau!!!! :)
 


Klik gambar ni juga
 Ni Pulak My Facebook #biasa... Jangan Lupa Add Dan Follow kehkehkeh...:)


Ok la setakat ini dulu i nak promote kat uollss...ingat yer jangan segan-segan nak jenguk..kalau segan rugi nanti..ingat tu...dalam kurungan, rugi ker?...muahahaha....

p/s: keputusan ditangan anda..biar ikhlas jangan terpaksa...aicewah...hehhe..peace...

Sekian.....


2 comments:

Cik JariManis said...

aisemmaann..meh sini saya support..hehe =)

Fara Haanna said...

haha..tq nak tolong support...:)