Monday, July 08, 2013

Dugaan Lagi :(

Assalamualaikum

Ujian dan dugaan lagi untuk keluarga ku.
kalau korang perasan, sejak akhir-akhir ni setiap entry yang aku publish
macam tak berapa happy, tak der kena mengena, boring dan berbaur sedih.
well, walau sedih aku akan cuba bertahan
kalau bukan aku saper lagi
yang boleh diharap.
Walau susah aku akan tetap cuba
sentiasa dengan family aku.
Ayah..
sakit dan tak seperti dulu, kasihan pulak my mom
bersungguh-sungguh mengambil alih
mencari nafkah untuk family.
Abang..
Bersusah payah demi kehidupannya 
dan kegembiraan family..
Walau tak seperti dulu, aku tahu
seribu macam yang ada dalam 
hatinya
antara kepentingan diri, keperluan diri dan keluarga.
Sudah banyak berhabis-habisan untuk kami
gembira cuma sekejap
masalah sentiasa datang...
I Luv My Family, My MoM, and My Brother
Sabar..aku tahu pasti ader penyelesaian.

Till then..
Selamat Malam

2 comments:

zeera lily said...

setiap hidup pasti diuji..
banyakkan bersabar.. btw, blogwalking..jmput follow tmpt sy =)

Fara Haanna said...

iyep..betul tu..setiap yg hidup pasti diuji..