Saturday, August 03, 2013

Boring.....


Assalamualaikum

Tak nak…….tak suka benci…(oppsss…)..buang tebiat ke haper Fara oi?..Entah la tak suka nak raya..orang lain sibuk nak beraya aku pulak malas nak beraya…ape kehelnyer kamu ni Fara??..

Tettttt…Boring nak raya sebenarnya..macam-macam tengah fikir..lapar pulak ketupat mak oi…hehhe…cam mana tu Fara? boring tapi terfikir ketupat mak aku, terus nak raya la juga sebab nak makan ketupat tu jer…boleh??..kalau tak raya jangan harap nak dapat makan ketupat mak aku key…

Kali ni raya macam biasa sebenarnya..boring jer kot..aktiviti yang sama..Lepas solat raya..orang penuh datang rumah..tapi sebelum orang ramai lagi datang, aku dengan family dah cabut pergi meraya rumah sedara mara…Bila orang datang ke rumah raya pertama tak pernah nak ader…Kalau ader pun pagi selepas solat raya je pun pastu al mintak maap la besok pulak baru nak nampak muka kami kat rumah…

Melantak puas-puas raya pertama dekat rumah sedara mara, raya kedua kau tunggu rumah jer la Fara…miahaha…raya ketiga, keempat, kelima pun sama…ah..boringnya….yang penting tak larat nak masak kau..hahaha..teruk kan cik Fara??..

Lepas jer raya ni seminggu dua, aktiviti aku akan bermula seperti biasa balik, dan ade kerja penting yang harus aku settle kan..itu yang memeningkan aku sekaligus mood raya pun hilang dari sekarang…ha yang penting jemputan majlis kahwin banyak ni…adoiii..best juga ni..tapi boleh ke aku pergi…haa…boring lagi..teeettttt ofcoss tak dapat pergi..

Rindu kat my brother yang dok kat Sarawak pulak..boring lagi..bila nak balik ni bawa buah tangan..ker nak bawa penampar sebelah…ngerrrr..huhu..raya kali ni jer nak dapat kumpul sama-sama..tahun hadapan belum tentu lagi…adoiii..boring lagi wey…


 Ni muka boring giler..


Tapi ini kategori aper? boring, syok giler, atau buat..buat..ni?


Dah la.. boring memanjang…sob..sob..baju raya kaler aper ni? Nak fikir sekejap…ah..boring lagi sebab tak beli lagi…nak kena fikir lagi...hahahah…bagi cadangan nak beli baju raya kaler aper ni?....tettttt…..


Al-Kisah aku yang boring…..memang aku seorang yang boring ker?? Ah..tak tahu la boring…

Sekian…..


2 comments:

sha (chirp chirp) said...

huhu. kesian dia boring. pegi la jenjalannn :D

Fara Haanna said...

sian kan?..hehhe..nak simpati ni..:)